Kojie San Distributeur Europa |Gratis bezorging vanaf €50 in Nederland | Tel. 071-5249274 | Of Chat met ons tussen 9:00 en 16:00

Panier

Votre panier est vide

Product image slideshow Items

  • Beconfident Beconfident Night Serum

Beconfident Night Serum

€17,90
Taxes incluses

Night Serum herstelt het glazuur en maakt uw tanden witter terwijl u slaapt. Dit innovatieve serum wordt op de tanden geborsteld en helpt microscheurtjes in het glazuur te versterken en op te vullen, terwijl verkleuring effectief wordt verwijderd.

Ce produit est évalué à 0 sur 5

(0)
En stock (Délai de livraison :1-2 dagen)

Disponibilité en boutique

Fermer

Beconfident® Night Serum herstelt het glazuur en maakt uw tanden witter terwijl u slaapt. Dit innovatieve serum wordt op de tanden geborsteld en helpt microscheurtjes in het glazuur te versterken en op te vullen, terwijl verkleuring effectief wordt verwijderd. Het resultaat: herstelde, sterke en zichtbaar wittere tanden met een glanzend oppervlak. Het serum bevat ook Fluoride om het glazuur verder te versterken en gaatjes te voorkomen. op smaak gebracht met biologische munt voor een frisse beleving. De verpakking bevat Night Serum (10 ml), applicatieborstel en gebruiksaanwijzing.

0 étoiles selon 0 avis
Ajouter un avis
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »