Kojie San Distributeur Europa |Gratis bezorging vanaf €50 in Nederland | Tel. 071-5249274 | Of Chat met ons tussen 9:00 en 16:00
Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

De beste zeep voor de beste prijs!

De beste zeep voor de beste prijs!

Zoals je ziet hebben wij een aantal zepen laten maken speciaal voor TotaalBeauty.
Deze zepen zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Ze gaan lang mee, en dat voor een lage prijs.
Deze fijne zepen hebben een positieve en krachtige werking die minimaal net zo goed is als de bekende merken van ons assortiment!

De handgemaakte zepen van TotaalBeauty

Wij hebben onderzoek laten doen door een groep van specialisten in huidverzorging.
Zij hebben veel medische kennis, wat zorgt voor een veilige zeep met optimale resultaten.
Nadat de zeep gemaakt is wordt deze verpakt en verzonden door de lokale bevolking, die onder goede werkomstandigheden daarmee hun inkomsten verdienen.

Hierdoor helpen wij mee aan de lokale werkvoorziening. Ook gaat er een deel van de opbrengst van onze producten naar kansarme kinderen in de Filipijnen. Zo help je niet alleen jezelf, maar ook een ander met je aankoop!

Hier onder vind je nog een korte uitleg over een aantal van de TotaalBeauty zepen.
Welke ga jij eens uitproberen? Of heb je al positieve ervaringen opgedaan met één van de zepen?

Kojic Acid zeep


Kojiczuur zeep vermindert huidproblemen zoals melasma, sproeten en hyperpigmentatie. Het helpt de melanineproductie te verminderen, waardoor de huid lichter wordt. De kojiczuur zeep helpt ook bij huidproblemen zoals puistjes, acnelittekens en donkere vlekken.

Deze zeep werd met succes gebruikt om huidverkleuring lichter en witter te maken en donkere vlekken witter te maken, waardoor een mooiere, wittere en jonger uitziende huid ontstaat. Het dringt door de bovenste huidlagen om de vorming van pigmenten te remmen.

Bleaching zeep

Een op glycerine gebaseerde zeep gemaakt van speciale ingrediënten die een snelle en effectieve Skin whitening heeft. Het helpt huidpigmentatie, littekens, sproeten, ouderdomsvlekken, melasma, acne/puistjeslittekens en andere huidproblemen te verlichten. Maakt de huid zichtbaar witter van binnenuit en egaliseert de huidskleur, waardoor de teint egaler, witter en gladder wordt. Kamille is een uitstekende keuze voor huidontstekingen of -problemen, waaronder acne, steenpuisten, snijwonden, brandwonden, wonden en zonnebrand.

Oatmeal zeep

Havermoutzeep is gunstig voor iedereen met een vette of acne-gevoelige huid. Havermout olie absorbeert dit soort vetten zonder je huid uit te drogen. Havermout heeft samentrekkende eigenschappen en helpt olie uit de huid te trekken. Het gebruik van havermoutzeep kan de natuurlijke pH van de huid herstellen en heeft geen invloed op de effectiviteit van andere huidverzorgingsproducten of acnebehandelingen.

Havermoutzeep is vanwege zijn ontstekingsremmende eigenschappen geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid. Het is rustgevend en helpt tegen jeuk. Havermout en zijn natuurlijke olielaag, hydrateert, beschermt en reinigt zachtjes.

GLUTATHIONE ZEEP

Glutathionzeep werkt ideaal bij het tegen gaan van hyperpigmentatie, sproeten, melasma, ongelijkmatige teint, ouderdomsvlekken en andere donkere vlekken in de huid.
Een van de belangrijkste toepassingen van glutathionzeep is om de huid witter te maken.

Gluta Kojic zeep

Verjongt de vermoeide huid, maakt sproeten, ouderdomsvlekken en acnelittekens lichter. Bevat een speciale mix van extracten die de huid op natuurlijke wijze voeden. Heeft een exfoliatie-werking. Reinigt diep ingebed vuil, helpt mee-eters en witte kopjes te verwijderen, verlicht huidpigmentatie zoals acnelittekens, ouderdomsvlekken, oksels en de binnenkant van de dijen. Continu gebruik zorgt voor een jeugdige, stralende huid!

                                                   

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »