Kojie San Distributeur Europa |Gratis bezorging vanaf €50 in Nederland | Tel. 071-5249274 | Of Chat met ons tussen 9:00 en 16:00
Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

Product image slideshow Items

  • Beconfident Beconfident Night Serum

Beconfident Night Serum

€17,90
Incl. tax

Night Serum herstelt het glazuur en maakt uw tanden witter terwijl u slaapt. Dit innovatieve serum wordt op de tanden geborsteld en helpt microscheurtjes in het glazuur te versterken en op te vullen, terwijl verkleuring effectief wordt verwijderd.

The rating of this product is 0 out of 5

(0)
In stock (Delivery timeframe:1-2 dagen)

Available in store

Close

Beconfident® Night Serum herstelt het glazuur en maakt uw tanden witter terwijl u slaapt. Dit innovatieve serum wordt op de tanden geborsteld en helpt microscheurtjes in het glazuur te versterken en op te vullen, terwijl verkleuring effectief wordt verwijderd. Het resultaat: herstelde, sterke en zichtbaar wittere tanden met een glanzend oppervlak. Het serum bevat ook Fluoride om het glazuur verder te versterken en gaatjes te voorkomen. op smaak gebracht met biologische munt voor een frisse beleving. De verpakking bevat Night Serum (10 ml), applicatieborstel en gebruiksaanwijzing.

0 stars based on 0 reviews
Add your review
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »